Thursday, Apr. 24, 2014

Li diu el mort al degollat, qui t’ha fet eixe forat?

Written By:

|

November 2, 2013

|

Posted In:

Li diu el mort al degollat, qui t’ha fet eixe forat?

Bona frase per a analitzar l’actual situació convulsa que es viu a l’entorn valencianista. Cada dia es fa més patent que alguna cosa ha de canviar al club perquè va directe a la deriva, sense rumb ni vises de millora. De fet, recorda moltíssim a una discussió de parella, els uns tiren la culpa als altres amb un denominador comú, no fer autocrítica.

Com a actors principals tenim els jugadors, els quals no han estat a l’altura de les circumstàncies. Mentre part de Mestalla canta això de “échale huevos”, la realitat és que hui el problema no és de testiculina sinó de l’absoluta i total falta de qualitat que se li pressuposa a un equip d’elit com el VCF, top 32 europeu.

Els problemes no acaben ací, l’aficionat s’adona que l’equip és plànol i mal planificat, responsabilitat directa de Braulio Vázquez. No hi ha ningú que desequilibre en un contra un i falten extrems, centrals i un davanter referència que ho siga de veritat, raó per la qual Braulio s’ha guanyat a pols la mocadorada anual de Mestalla.

Per últim trobem un Djuka desencaixat, un sergent de ferro que s’ha fos a causa de la calor que desprén el ferro a un club top. La pressió li ha jugat una mala passada, però el que potser, més desespera a l’aficionat, és la indiferència amb que dirigeix els partits, tanta falta de recursos desafia a la lògica. Això i la seua baixada de pantalons davant la plantilla, potser l’han condemnat.

Aquestes tres potes són les que poc a poc desmembren un València en hores baixes, un amor d’estiu que uns mesos després ens ha abandonat i furtat la il·lusió, és culpa de tots i de ningú però això ja no importa, la realitat mana i el que importa es salvar la temporada.

Ens tornarem a enamorar? Diu el degollat.

Pau Lluch / @IdealistaVCF

Share This Article

Related News

VCF, la Formació Professional
Jo crec en elles
De gegants a “currants”

About Author

admin

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *